Le pokličite, ne grizemo
Sanja 040661228
Tabori
Šole je konec. Čas poletnih počitnic, obdobje ki se ga otroci veselijo, saj lahko svojo ustvarjalnost usmerijo kamor želijo. Z znanjem pridobljenim v šolskih klopeh imajo možnost kreirati in eksperimentirati v naravnem okolju ter v vrstniškem sodelovanju oblikovati in izpopolnjevati ideje skozi prakso.

In zato smo tukaj mi. da ponudio otroškemu raziskovanlemu duhu možnost in prostor,da se lahko uresničuje. Veliko pomembnost pa nam predstavljajo tudi prijetni medosebni odnosi, odprti pogovori in omogočanje izražanja vsakega posameznika. Preko delavnic in druženja se v prostoru odpre možnost za vsakega, da lahko najde delček tistega, kar njemu ustreza in tako prispeva družbi. Naj otrok sam spozna kaj ga veseli, ali je to izdelovanje, načrtovanje, druženje, prijetna fino motorična ali grobo motorična dela.

Najbolje pa je to, da se druženja odvijajo v naravni klimi pod krošnjami dreves ali v prijetnih potokih in rekah.
Ter novica, da nas je letos podprlo tudi okoliško podjetje Brinox tako, da krije polovico stroškov s strani staršev za vsakega otroka. Želite izvedeti več? Kliknite gumb na desni Zanima me več -->

Naj slike govorijo namesto besed, poglejte si galerijo preteklih taborov ..

Poletni tabor 2024

Zanima me več
 • Sanja 040 661 228

 • Terapije izvajamo na lokaciji:
  Dragočajna 22,
  1216 Smlednik
 • Gozdne urice izvajamo na lokaciji:
  Sora 61,
  1215 Medvode

Naročite se na naše novice

© razcvet 2023. All rights reserved.
Politika zasebnosti | Splošni pogoji poslovanja