Gozdni detektivi

Zgodba o rojstvu Gozdnih detektivov,
od prve iskrice do danes …
Za polhograjskimi gorami in med dvema vodama je gozdiček. Za nekatere mogoče čisto navaden, za nas pa zelo poseben, srcu topel in objemajoč. V njem se druži vse kar si je podobno in različno, odpira nam priložnost za razgibanost in umirjenost ter povezuje čista srca željna iskrenih družabnih doživetij in notranjega zadovoljstva. Tako so se naša srca združila in nas povezala, z željo po združevanju z drugimi s podobnimi namerami, vizijami in željami.

Iz iskrice v ogenj in počasi se je prelevilo v potovanje sestavljeno iz nenehne rasti, dela, vsakodnevnega zadovoljstva, povezovanja s podobno mislečimi, odkrivanja nepoznanih zakladov in kot vsako drugo daljše potovanje tudi to ni bilo osvobojeno od težav, niti napak. Postavljeni pred izzive smo bili primorani pretresati prepričanja, poglede in načine delovanja skozi sito, ki nam omogoča prispevati k dobremu in pravilnemu ter usmerjati svoj pogled na prihodnost, v kateri se bodo uspele konkretizirati naše sanje.

Od trenutka ko se je rodila ideja, stopamo po poti, ki nas vodi k nekemu cilju.
Pomembnost te poti je cilj. Ta nam daje smer in smisel, saj brez cilja lahko tavamo in se prevečkrat izgubimo, tako da začnemo dvomiti v vse in skakati od ene stvari k drugi, preizkušati novosti, ne da bi vedeli zakaj. Prav cilj je gonilo, saj vemo kam želimo priti, čeprav moramo spremeniti orodja in oblike delovanja.

Naša pravljica se odvija še danes in ta prostor živi z nami ter mi z njim. Vse je živo in podvrženo spremembam. Mogoče le prostor pozna nadaljevanje te zgodbe, nam ostane le dani trenutek in stopanje po nepoznani prihodnosti v kateri se mogoče tudi mi spoznamo. Kdo ve koga prostor pokliče k soustvarjanju te zgodbe.

Druženja za otroke

Mi smo veliki in mali raziskovalci narave. Opazujemo, ustvarjamo, nabiramo, gradimo ...
Želim izvedeti več

Rojstnodnevne zabave

Da praznovanja na odprtem v naravi ne postanejo le spomini starejših generacij.
Želim izvedeti več

Tabori

Le če si lahko predstavljaš poletje v naravi, s prijetno družbo ob večernem ognju in čisto brez naprav.
Želim izvedeti več
 • Sanja 040 661 228

 • Terapije izvajamo na lokaciji:
  Dragočajna 22,
  1216 Smlednik
 • Gozdne urice izvajamo na lokaciji:
  Sora 61,
  1215 Medvode

Naročite se na naše novice

© razcvet 2023. All rights reserved.
Politika zasebnosti | Splošni pogoji poslovanja